Κρεοπωλείο παραδοσιακό ΝΙΚΟΣ Χ. ΝΕΟΝΑΚΗΣ
 
  Κρεοπωλείο στο Αμάρι ( Αγία Φωτεινή)  
  Προσφέρουμε φρέσκο κατσίκι και αρνί, κουνέλια και πουλερικά μεγαλωμένα με βιολογική διατροφή. Είναι διαθέσιμα ολα τα χοιρινά προιόντα καθώς και κυμάδες και βοδινά κρέατα.
Αν προλάβετε θα πάρετε απάκια και λουκάνικα που τα φτιάχνουμε εδώ με οικογενειακή συνταγή.
Για παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας.
nikostaverna-syvritos.gr 2833022690
 
 
  Απάκι κρήτης (καπνιστο χοιρινό κρέας) Νικος Νεονάκης Κρεοπωλείο κρεοπωλειο στο Αμάρι  
     
 
Τυροκομικά με γεύση Ψηλορείτη  
Τυριά Ψηλορείτη παραδοσιακά Διαθέτουμε παραδοσιακά κρητικά τυριά Μυζήθρες ( ανθότυρο ) γραβιέρα του Ψηλορείτη, Κεφαλογραβιέρα , λαδότυρο, κρητική φέτα  ( άσπρο τυρί αορείτικο ) καπνιστό τυρί σε ξύλα, και όλα τα τυριά που τυροκομούνται στην επαρχία Αμαρίου.
Παράγονται από ντόπια γάλατα προβάτων και αιγών που βόσκουν στον Ψηλορείτη και το Κέδρος, σε τυροκομεία με παραδοσιακές καταβολές, σύγχρονες πιστοποιημένες εγκαταστάσεις και  συσκευασίες. τυποποίησης.
 
   
 
 
 
Κρεοπωλείο  
Η οικογενειακή παράδοση των Νεονάκηδων με πρώτο διδάξαντα τον (παππού) Νίκο Νεονάκη (Παντερμονικολή) και επόμενο τον (πατέρα) Χαράλαμπο (Μπάμπη) Νεονάκη  συνεχίζεται με την λειτουργία του χασάπικου δίπλα στην ταβέρνα μας.
Διαθέτουμε φρέσκα κρέατα, που προέρχονται από την παράλληλη δραστηριότητα μας την εκτροφή προβάτων και χοιρινών, αλλά και από ντόπιους κτηνοτρόφους.
 
 
απακια και λουκανικα καπνιστα

 
 
Μέλι Ψηλορείτη  
Στο κατάστημα μας θα βρείτε ντόπιο αγνό μέλι, γνήσιο προϊόν μελισσοκόμων της περιοχής μας. από μέλισσες που το τρυγούν στα θυμάρια και τα βότανα του Ψηλορείτη. 
 
 
μέλι απο το Αμαρι