Κρεοπωλείο παραδοσιακό ΝΙΚΟΣ Χ. ΝΕΟΝΑΚΗΣ
 
  Κρεοπωλείο στο Αμάρι ( Αγία Φωτεινή)  
  ΚΡΕΑΤΑ, ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ, ΑΠΑΚΙΑ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ, ΕΤΟΙΜΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ, ΡΟΛΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ  
  Προσφέρουμε φρέσκο κατσίκι και αρνί, κουνέλια και πουλερικά μεγαλωμένα με βιολογική διατροφή σε ντόπιες μονάδες του Αμαρίου.
Είναι διαθέσιμα ολα τα χοιρινά προιόντα καθώς και κυμάδες και βοδινά κρέατα.
Αν προλάβετε θα πάρετε απάκια και λουκάνικα που τα φτιάχνουμε εδώ με οικογενειακή συνταγή.
Για παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας.
nikostaverna-syvritos.gr 2833022690
 
 
  Απάκι κρήτης (καπνιστο χοιρινό κρέας) Νικος Νεονάκης Κρεοπωλείο κρεοπωλειο στο Αμάρι  
     
 
Τυροκομικά με γεύση Ψηλορείτη  
Τυριά Ψηλορείτη παραδοσιακά Διαθέτουμε παραδοσιακά κρητικά τυριά Μυζήθρες ( ανθότυρο ) γραβιέρα του Ψηλορείτη, Κεφαλογραβιέρα , λαδότυρο, κρητική φέτα  ( άσπρο τυρί αορείτικο ) καπνιστό τυρί σε ξύλα, και όλα τα τυριά που τυροκομούνται στην επαρχία Αμαρίου.
Παράγονται από ντόπια γάλατα προβάτων και αιγών που βόσκουν στον Ψηλορείτη και το Κέδρος, σε τυροκομεία με παραδοσιακές καταβολές, σύγχρονες πιστοποιημένες εγκαταστάσεις και  συσκευασίες. τυποποίησης.
 
   
Ελιές - Αγγινάρες - Αρωματικά φυτα του Αμαρίου  
Στο κατάστημα μας θα βρείτε συμπληρωματικά συσκευσμενα προιόντα Βιολογικής γεωργίας απο καλιέργειες και φυτα της περιοχής μας όπως χονδρολιές ( ψαρολιές ) Αγγινάρες βαζο Ασκορδουλάκους, ριγανη και αρωματικά βότανα για το φαγητό και την υγεία.  
 
 
 
Κρεοπωλείο  
Η οικογενειακή παράδοση των Νεονάκηδων με πρώτο διδάξαντα τον (παππού) Νίκο Νεονάκη (Παντερμονικολή) και επόμενο τον (πατέρα) Χαράλαμπο (Μπάμπη) Νεονάκη  συνεχίζεται με την λειτουργία του χασάπικου δίπλα στην ταβέρνα μας.
Διαθέτουμε φρέσκα κρέατα, που προέρχονται από ντόπιους κτηνοτρόφους και βιολογικές μονάδες εκτροφής προβάτων πουλερικών και χοιρινών του Δήμου Αμαρίου.
Τώρα (κατά παραγγελία) ετοιμαζουμε -για μαγείρεμα στο σπίτι - νωπά μπιφτέκια σουβλάκια και ρολλα με δική μας συνταγή
 
 
απακια και λουκανικα καπνιστα

 
 
Μέλι Ψηλορείτη  
Στο κατάστημα μας θα βρείτε ντόπιο αγνό μέλι, γνήσιο προϊόν μελισσοκόμων της περιοχής μας. από μέλισσες που το τρυγούν στα θυμάρια και τα βότανα του Ψηλορείτη. 
 
 
μέλι απο το Αμαρι